Proszę o podanie cen za oryginalny filtr powietrza i oleju do Octavii 2 FL 2009 - 1.9 TDI (BXE). Pozdrawiam.
- Czy również posiadacie w swojej ofercie amortyzatory do O2 2007 2.0 TDI 16V (BKD) ?
Interesuje mnie komplet przód + tył z osłonami i odbojami > kayaba excel-g .
Pozdrawiam
* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
witam potzrebuje zestawu naparwczego tylnego zacisku hamulcowego do o1 rs 2001 rok oraz linke z tym całym metalowym systemem do podnoszenie elekrycznego szyby przedniej kierowcy ( bez silniczka). podaj cene i jak cos przyszykuj na poniedziałęk ok 11 zajade i odbiore
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Chciałem spytać o cene teleskopów/siłowników klapy tylnej do octavi hatchback rok produkcji 97 ineteresują mnie 2 sztuki (orginały)
jak możesz to daj znać w jakiej cenie to w sobote będę w Warszawie to bym odebral
chcialem też spytać czy masz możliwość sprowadzenia lakieru(zaprawki) w takich małych buteleczkach jak lakier do paznokci jak tak to w jakiej cenie, numer lakieru bym podał później
Witam wszystkich, wróciłem po małej przerwie i jestem do dyspozycji :wink:
[ Dodano: Pon 26 Kwi, 10 18:40 ]
Zamieszczone przez harry.wesoly
Końcówki drążków jakiej firmy, gdzie i za ile? Co polecacie? Warto kupować jakieś drogie?
Witam, osobiście polecam TRW - 40PLN za szt, tylko od numeru nadwozia 1U-W-061001, do od numeru nadwozia 1U-W-061000 tylko cały drążek kierowniczy TRW - 100PLN
[ Dodano: Pon 26 Kwi, 10 18:40 ]
Zamieszczone przez mamaj12
Obkupiony i zadowolony. Polecam :szeroki_usmiech
Czyli tarcze się przydały :wink:
[ Dodano: Pon 26 Kwi, 10 18:41 ]
Zamieszczone przez torez
Witam. Naprawdę polecam tego sprzedawce/forumowicza. Super kontakt i BARDZO atrakcyjne ceny. Pozdrawiam.
Dzięki za pozytywa
[ Dodano: Pon 26 Kwi, 10 18:49 ]
Zamieszczone przez zgucio
Chciałem spytać o cene teleskopów/siłowników klapy tylnej do octavi hatchback rok produkcji 97 ineteresują mnie 2 sztuki (orginały)
jak możesz to daj znać w jakiej cenie to w sobote będę w Warszawie to bym odebral
chcialem też spytać czy masz możliwość sprowadzenia lakieru(zaprawki) w takich małych buteleczkach jak lakier do paznokci jak tak to w jakiej cenie, numer lakieru bym podał później
Oryginały są w chorych cenach, mam Krosno - 40PLN/szt, co do lakieru muszę znać numer VIN lub kod lakieru
!!NOWOŚĆ W OFERCIE LIQUI MOLY MOLYGEN 5W50!!
Sklep VAGTECH
Oficjalny dystrybutor olei Meguin
Ul. Łopuszańska 53 (pn-pt - 9.00-17.00, sob - 10.00-13.00)
02-232 Warszawa
tel. 22 8462646, kom. 692312345, 694 679 252
maciejek, podaj, proszę, cenę kompletnego zestawu rozrządu do BKD wraz z pompą wody. Czy przy zakupie dwóch kompletów mogę liczyć na jakąś lepszą ofertę?
maciejek, podaj, proszę, cenę kompletnego zestawu rozrządu do BKD wraz z pompą wody. Czy przy zakupie dwóch kompletów mogę liczyć na jakąś lepszą ofertę?
Podaj VIN obydwu aut na PW, są dwa typy rozrządów, co do jakiejś lepszej ceny możemy się dogadać.
[ Dodano: Wto 04 Maj, 10 10:20 ]
Zamieszczone przez Andys
Witam, ja poproszę o cenę maski, zderzaka przedniego i przedniej belki do O2 po FL.
[quote]Andys napisał/a:
Witam, ja poproszę o cenę maski, zderzaka przedniego i przedniej belki do O2 po FL.
Belka - oryginał - 500PLN, zamiennik - 230PLN, zderzak - jakie masz wyposażenie? parktronic, spryskiwacze reflektorów? Maska - 830PLN [quote]
Nie mam parktronica ani spryskiwaczy.
Komentarz